COKLAT MINDA  

Monday, January 26, 2009HARGA : RM 49 ( Tidak Termasuk Kos Penghantaran )

Kuantiti : 60 biji / botol

Kaedah Penghantaran : Ambilan Sendiri / Pos Laju

Kos Penghantaran : Minima RM5 ( Semenanjung Malaysia ) ; Minima RM7 ( Sabah / Sarawak )


Hubungi / SMS : 013 634 8761

YM : trisha_kyrill01TUJUH FAKTA MENARIK TENTANG COKLAT MINDA

1.Coklat Minda ialah makanan berfungsi (functional food) yang mengandungi khasiat-khasiat penting yang diperlukan otak untuk berfungsi baik dalam kehidupan sehari-hari.


2.Bentuk dan rasanya sedap seperti coklat bermutu tinggi kerana ianya dibuat supaya digemari oleh semua peringkat umur. Jadi tiada masalah bagi ibu-bapa untuk menyuruh golongan muda dan kanak-kanak mengamalkan memakannya. Ia tidak mengandungi pewarna tiruan.

3.Sebotol Coklat Minda mengandungi 60 biji coklat yang cukup untuk kegunaan sebulan jika seorang pengguna memakan 2 biji sehari. Ada juga pengguna yang memakan 4 biji Coklat Minda sehari bila keadaan memerlukan seperti bila menyediakan tugasan yang mencabar minda atau membuat persediaan untuk peperiksaan.

4.7 tahun ke atas ; Makan Coklat Minda sebelum sarapan pagi sekurang-kurangnya 2 biji.

7 tahun ke bawah ; 1 biji sahaja. Biarkan coklat ini hancur di dalam mulut dan diikuti dengan meminum air kosong.

Jika mahu anda boleh ulangi kadar yang sama sebelum makan malam.

5.Coklat Minda adalah sejenis makanan berkhasiat dan bukan ubat. Jadi ianya selamat dimakan seperti juga coklat lain. Setakat ini, tiada khabar berkenaan kesan-kesan negatif atau tidak menyenangkan diterima dari pengguna yang makan mengikut cadangan mahupun yang makan lebih.

6.Coklat Minda dibuat menggunakan bahan-bahan istimewa bermutu tinggi seperti koko, susu kuda dan ekstrak pekat soya dan ekstrak Gotu Kola (pegaga).

7.Coklat Minda bukan ubat-ubat atau pil-pil glukos homeopati yang dibuat untuk meransang minda secara rawatan. Kami berpendapat pengguna tidak sakit mindanya, jadi mereka tidak memerlukan rawatan. Otak memerlukan zat-zat tertentu yang tidak semestinya sama dengan keperluan badan. Seorang yang kenyang perutnya tidak bermakna otaknya juga “kenyang” dan mendapat semua zat-zat penting. Jadi Coklat Minda diformulasikan untuk membekalkan zat-zat yang diperlukan oleh otak untuk berfungsi dengan baik seperti sepatutnya.

Coklat Minda dibuat dari bahan-bahan pekat bermutu tinggi yang juga tinggi kosnya pada kadar yang berkesan kepada pemakannya. Bagaimanapun ianya dijual dengan harga berpatutan dengan untung yang sedikit supaya mampu dibeli berterusan oleh penggunanya. Diharap, sambutan dari pengguna yang mencukupi akan membolehkan syarikat terus beroperasi untuk kebaikan semua pihak.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ COKLAT MINDA